Door je bijdrage draag je lokaal bij aan een gezond klimaat en steun je groene, innovatieve ondernemers in de opstartfase van hun project. Daarnaast zorg je voor meer groen en meer biodiversiteit bij jouw in de buurt.

Jouw initiatief: geen voorkeur

Je hebt geen initiatief gekozen. Dit betekent dat als je doorgaat dat dan automatisch aan een initiatief gekoppeld zal worden. Wil je liever zelf kiezen? Ga dan naar de initiatieven en ruim je CO2 op bij het initiatief van jouw voorkeur.

0.075
Jouw bijdrage
Hoeveel CO2 wil je opruimen?*
kg CO2, minimaal 500 kg
Bereken bedrag
Bijdrage:
 
Is dit het bedrag dat je wilt overmaken? Vul dan hieronder je gegevens in. Vervolgens kun je direct via iDeal betalen. Na betaling sturen we je een bevestiging en een bewijs van de hoeveelheid CO2 die je hebt laten opruimen. En als je wilt, houden we je op de hoogte van het groene initiatief.
Jouw gegevens
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Wil je de nieuwsbrief van Nieuw Groen ontvangen?
Wil je op de hoogte gehouden worden van het initiatief?
Cadeau
Als je dit cadeau wilt doen, vul dan hieronder de naam in van de persoon die op het certificaat vermeld dient te worden.
Laat hier je reactie achter
Wil je nog iets kwijt? Laat het ons weten!
Betaling
Betalen gaat via eenvoudig en snel via iDeal. Als je klikt op 'betaal nu' wordt je doorgeleid naar Mollie, waar je je bank kunt selecteren en kunt betalen.
CO2-calculator

Wil je snel uitrekenen wat jouw CO2-voetafdruk is? Gebruik dan onze handige CO2-calculator.

Hulp nodig?

Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk eens bij de veelgestelde vragen.